Bucky Laplasse

Identikit
Bert Laplasse komt van Cynalco USA en is naar eigen zeggen een goeie vriend van Robert Hasselbanks. Iedereen noemt hem Bucky. Bucky is een manager pur sang, heeft een sterke uitstraling, is intelligent, welbelezen en heeft veel gereisd. Hij is op de hoogte van de meest moderne management-technieken en hij weet wat er nodig is om van een groep een ploeg te maken. Bucky  keert terug naar Vlaanderen omdat hij in Vlaanderen wil leven, omdat hij in Vlaanderen wil sterven. Dankzij Cynalco heeft hij nu de kans van ook in Vlaanderen te werken.

Naam van de acteur/actrice: Lucas Van den Eynde

Quotes
Een mens heeft 3 jaar van zijn leven nodig om te leren spreken en de rest van zijn leven nodig om te leren zwijgen
Ik ben een vlaming, in Vlaanderen wil ik leven, in Vlaanderen wil ik sterven en ik dank Cynalco dat ze mij de kans hebben gegeven om in Vlaanderen te kunnen werken. Cynaaaal Go Go, Go Go (MP3)
Da's precies Winitou die aanvalt, zoveel pijlen.
Oei wat is dat? Die lach, da's precies een verroest waterpompke.
Als ge die wisselwerking niet hebt, Michel Drets IS Fucked! (MP3)
Ge moet ballen hebben om zoiets te doen, en ik heb graag ballen, are you gay? Nee da ben ik nie maar ik hou wel van ballen en die hebde gij eh Frankie Loosveld. Die hebde gij! (MP3)
Soundcheck, untsja untsja one two tsu ... (MP3)

Filmografie
2004: Matroesjka's als "Nico Maes" (serie)
2004: Aspe als "Versavel" (serie)
2003: De zaak Alzheimer als "Bob Van Camp" (film)
2000: In de gloria (serie)
1997: Windkracht 10 als "Walter Heirbaut" (serie)
1996: Kulderzipken als "Broer Grimm" (serie)
1995: Marie Antoinette is niet dood als "Frédérique" (film)
1995: Buiten de zone als "Satan" (serie)
1993: Ad Fundum als "Policeman Pots" (film)
1993: De zevende hemel (film)
1985: Wildschut als "Soldaat" (film)