Rik Nallaerts

Identikit
Hij is de CEO van Cynalco belgium. In principe is zijn wil wet. Hij heeft het ooit gezegd: 'De administratie, hoe minder lawaai ze maken, te beter ze draaien'. Hij heeft namelijk andere zaken te regelen.

Naam van de acteur/actrice: Warre Borgmans

Quotes
De administratie is als een motor, hoe minder lawaai ze maken, hoe beter ze draaien
Belangrijke mededelingen impliceren belangrijke daden.

Filmografie
2005: Team spirit 2 als "Geert" (serie)
2004: Matroesjka's als "Chirurg" (serie)
2003: Team spirit als "Geert" (serie)
2001: Pauline & Paulette als "Syndic" (film)
1999: Het peulengaleis als "Moeder Blijlevens" (serie)
1997: Windkracht 10 als "Co" (serie)
1996: Kulderzipken als "Broer Grimm" (serie)