Guido Pallemans

Identikit
Guido Pallemans is de plichtsbewuste werknemer, de harde werker en de loyale collega die zich het liefst wat op de achtergrond houdt. Guido kan moelijk nee zeggen, wil altijd het beste voor iedereen, ook al brengt hij zichzelf daardoor vaak in een lastig parket. Tot zijn grote opluchting moet Guido niet langer aanblijven als diensthoofd en mag hij terugkeren naar het eiland, waar hij gewoon zijn werk kan doen. Guido is getrouwd met Marianne en heeft 2 kinderen : Bram (10 j.) en Eva (8 j.).

Naam van de acteur/actrice: Frank Focketijn

Quotes
Maar zegt dan toch nee, Guido! (MP3)

Filmografie
2003: Team spirit als "Luc De Moor" (serie)
2003: Witse als "Advocaat in de Val" (serie)
2003: Anyway the wind blows als "Dario de hevige Kiss-fan" (film)
2003: Sedes & Belli als "René Desager in aflevering 5 van seizoen 1 (Zakenmoord)" (serie)
2000: In de gloria (serie)
1999: Man van staal (film)
1998: Recht op recht als "John Ryckaert in aflevering 2 van seizoen 1 (De zaak Ryckaert)" (serie)
1997: Heterdaad als "Rene Stevens in aflevering 13 van seizoen 1" (serie)
1995: Thuis als "Pastoor (2002-2003)" (serie)