Luc Pasteels

Identikit
Luc is de IT-Manager, een hoge piet dus. Hij is in aflevering 10, in alle staten wanneer Michel zijn netwerk overbelast met onnodige zaken. Bucky's identikit dus. Michel krijgt serieus naar z'n voeten, en hij had het al zo moeilijk.

Naam van de acteur/actrice: Marc Van Eeghem

Filmografie
2005: Team spirit 2 als "Charel" (serie)
2004: Matroesjka's als "Marc Camps" (serie)
2000: Team Spirit als "Charel" (film)
1997: Windkracht 10 als "Kurt Leysen" (serie)
1996: Kulderzipken als "Broer Grimm" (serie)
1996: Elixir d'Anvers als "Schepen 2" (film)
1995: Manneken Pis als "Fred (kok)" (film)
1993: Daens als "Jules" (film)
1985: Wildschut als "Hugo" (film)