Marianne 

Identikit
De echtgenote van Guido Pallemans. Houdt zich voornamelijk bezig met het huishouden en de opvoeding van de kinderen. Hoewel ze tevreden is met de nieuw verworven status van haar man maakt het haar ook een beetje achterdochtig.

Naam van de acteur/actrice: Els Olaerts

Filmografie
2003: Witse als "Annemie Nachtegaele (vriendin Witse)" (serie)
2001: Stille waters als "Andrea Sebrechts" (serie)
2001: Chris & Co (serie)
2000: Blinker en het Bagbag-juweel als "Mams" (film)
1995: Thuis als "Christine Michiels" (serie)
1985: Hard Labeur als "Lize" (serie)