Michel Drets

Identikit
Michel Drets is de natuurlijke leider van het eiland. Hij is assertiever en ambitieuzer dan zijn generatiegenoot Guido en heeft veel invloed op Frankie, die erg naar hem opkijkt. In de tweede reeks volgt Michel Guido op als diensthoofd. Hij tracht de administratie op gedisciplineerde wijze te leiden. Michel Drets is getrouwd met Sonja. Zij is in verwachting van hun eerste kind. Hij houdt van rockmuziek en van Bryan Adams in het bijzonder.

Naam van de acteur/actrice: Dirk Van Dijck

Bijkomende informatie: Michels favoriete liedje is ‘Run To You’ van Bryan Adams

Quotes
Beter één idee, dan geen idee

Filmografie
2002: Science fiction als "Vero's vader" (film)
2002: Meisje (film)
1999: No trains no planes als "Gerard" (film)
1996: Elixir d'Anvers als "De machinist" (film)
1995: Marie Antoinette is niet dood (film)
1990: Dilemma als "Lloyd advocaat" (film)